Kupovina u That’so

UVJETI DOSTAVE

Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 14:00h šaljemo isti dan.
Narudžbe i uplate zaprimljene u petak iza 14:00h, subotu i nedjelju šaljemo u ponedjeljak.

Cijena dostave vrijedi na području cjele Hrvatske.
Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.
U slučaju da zbog neplaniranih okolnosti nismo u mogućnosti dostaviti proizvod u navedenom vremenu, kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten. Naručene  proizvode  šaljemo jednom od dostavnih sluzbi.  Dostava naručenih proizvoda u roku je od 24 do 72sati). Trošak dostave placa primatelj. Narudžbe u vrijednosti iznad 500,00 kn oslobođene su plaćanja dostavnih troškova.

Cijena poštarine do 2kg je 25.00kn.- s PDV-om. 

Narudžbu plaćenu putem internet bankarstva ili putem opće uplatnice isporučit ćemo tek kada uplata bude vidljiva na našem računu.

Molimo Vas,da od sada uplate vršite na dolje navedene podatke:

Firma: Elit-Stil d.o.o.,

Adresa: Avenija Dubrava 169.

Zagreb 10040

IBAN: HR7123600001501636789

Potvrdu o uplati možete poslati na e-maila: info@thatsohr.com

OPĆI UVJETI DOSTAVE I PREUZIMANJA PAKETA

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna VANJSKA oštećenja pošiljke tj. paketa i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva veća vanjska oštećenja. U tom slučaju vas molimo da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

UVJETI POVRATA, REKLAMACIJA I ZAMJENA

JEDNOSTAVNI POVRATI I ZAMJENE

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neisprava, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe. Rok za reklamaciju je 24 sata od primitka pošiljke.U nekim slučajevima određene proizvode nije moguće vratiti ako su raspakirani. 

Trošak dostave do našeg skladišta za proizvode koje vraćate ili mijenjate snosite samostalno (poštom ili dostavnom službom), osim u slučaju povrata ili zamjene neispravnih proizvoda kada sve troškove snosimo mi.

Napomene
• Povrati i zamjene moraju biti unaprijed dogovoreni
• Ukoliko želite povrat sredstva, uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa te broj računa (IBAN) na koji možemo izvršiti povrat sredstava.
• Povrat sredstava će biti izvršen sukladno zakonskom roku od 14 dana (ZZP), tj. nakon što zaprimimo proizvod na skladište

ZAMJENA ILI POVRAT

proizvod možete vratiti i on će biti zamijenjen za isti ako je oštećen ili su se na njemu dogodile neke promjene. Samo u slučaju da nismo u mogućnosti učiniti gore navedeno, za isti će vam biti vraćen iznos vrijednosti proizvoda unutar 14 radnih dana od dana prijave reklamacije. U slučaju reklamacije, molimo vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.

Napomene
Reklamaciju uvažavamo jedino uz račun koji je isporučen prilikom isporuke robe.

Reklamacija se NE priznaje u sljedećim slučajevima

• Zbog kvarova nastalih višom silom (udar groma,požar,i dr )
• Zbog oštećenja izazvanih nepravilnom montažom ili održavanjem
• Zbog mehaničkih oštećenja izazvanih krivnjom korisnika
• Ako kupac nestručno ili nebrižljivo postupa s proizvodom
• Nepravilnom upotrebom te izloženošću uređaja neuobičajenim ili ekstremnim uvjetima
• Šteta uzrokovana čišćenjem neprikladnim sredstvima
• Spajanje uređaja na izvore energije koji nisu propisani

 

OŠTEĆENJA U DOSTAVI, KRIVI PROIZVODI, NEISPRAVNI PROIZVODI

U slučaju oštećenja prilikom dostave, krivo isporučene robe ili je proizvod koji ste dobili neispravan (tvornička greška), molimo vas da nam se javite (elektronskom poštom ili telefonski) u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Sve reklamacije riješiti ćemo u najkraćem mogućem roku. U ovim slučajevima Elit-Stil d.o.o. pokriva sve troškove zamjene proizvoda. (GLS dostavnom službom).

Napomene
• Prilikom zamjene neispravnih proizvoda, novom proizvodu se prije slanja provjerava ispravnost.

Plaćanje naručene robe:

  • internet bankarstvom
  • uplatom u banci ili pošti, putem opće uplatnice
  • u gotovini, novcem kuriru prilikom isporuke robe (pouzećem)

 

IZJAVA O DOSTAVI I SLANJU PAKETA

Svi paket poslani od strane That’so®-a dostavlja se po rasporedu dostavne službe(GLS)sa kojom smo sklopili ugovor o dostavi .Ne možemo ni u jednom trenutku biti smatran odgovornim zbog kašnjenja u dostavi prouzrokovanih dostavnom službom ili “višom silom”.

 

PODNOŠENJE PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku (poštom) na adresu:

Avenija Dubrava 169, 10 040 Zagreb ili na e-mail:info@thatsohr.com. Odgovor na vaš prigovor vratiti ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da u prigovoru navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora.

 

ZAŠTITA PODATAKA

Web stranica That’so® Hrvatska je u vlasništvu tvrtke Elit-Stil d.o.o. sav sadržaj kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikone, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke Elit-Stil d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.