Način plaćanja i dostava narudžbe

Način plaćanja
Ponuditelj omogućava sljedeće načine plaćanja:
– Uplatom na račun upravitelja ELIT-STIL d.o.o. (po ponudi / predračunu). Korisnik može narudžbu također izvršiti telefonski putem za Zagreb 095 7661 ili puteš e-pošte info@thatsohr.com; telefonskim putem za Split 095 166 13 81. Nakon telefonske narudžbe ili narudžbe putem e-pošte kupac može zatražiti ponudu ukoliko želi izvršiti plaćanje prije dostave ili se pošiljka plaća prilikom dostave. Ukoliko kupac želi uplatiti putem ponude/predračuna, roba se šalje kada sredstva sjednu na račun prodavatelja. Uplatom po ponudi/predračunu kupac se slaže s općim uvjetima poslovanja.
Uplata gotovinom odnosno plaćanje pouzećem

Dostava narudžbe
Dostava narudžbe u prosjeku traje od 2 do 4 radna dana, vikendom i praznicima ne vršimo slanje.
Izuzetak je dostava na otoke (provjerite detaljnije sa prodavačem). Narudžbe zaprimljene do 14 sati u prosjeku se šalju isti dan.

Ponuditelj će robu ili uslugu dostaviti u dogovorenom roku, osim u slučaju sajmova i akcija kada paketi mogu kasniti.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je dostavna služba GLS.
Ukoliko ste odsutni za vrijeme dostave, odnosno ukoliko niste na predviđenoj adresi (poduzeće, ured, itd.), dostavljač će vam ostaviti obavijest s uputama za naknadno preuzimanje.Ukoliko kupac robu ne preuzme u roku nekoliko dana od dana slanja, o tome mora obavijestiti ponuditelja, u tom slučaju kupac je dužan platit ponovnu poštarinu bez obzira na iznos narudžbe.

Iznos dostave
Trošak dostave za narudžbe do 500,00 kn je 29,00 kn osim ako drugačije nije navedeno.
Trošak dostave za narudžbe od 500,00 kn na dalje je besplatna osim ako drugačije nije navedeno.

Prilikom dostave paket možete platiti gotovinu u gotovinskom iznosu.

Kamo sve dostavljamo naručenu robu?
Naručenu robu dostavljamo na područje Republike Hrvatske. Za slanje na području Europske Unije i izvan granica Europske Unije, molimo da dogovorite sa prodavačem detalje zbog dodatnog troška poštarine.

Oštećenje prilikom dostave
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe pogledati njezin sadržaj. U slučaju oštećene pošiljke, kupac je dužan obavijestiti prodavača kako bi se dogovorio daljni postupak.

Podnošenje prigovora
Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku (poštom) na adresu:
ELIT-STIL d.o.o., Avenija Dubrava 169, 10 040 Zagreb ili na e-mail:info@thatsohr.com. Odgovor na vaš prigovor vratiti ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora. Molimo vas da u prigovoru navedete svoje podatke: ime i prezime, adresa za dostavu odgovora.