Opći uvjeti

Opći uvjeti poslovanja
Ove internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Elit-Stil d.o.o. Av.Dubrava 169, 10040 Zagreb te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – internet trgovina. Uvjeti poslovanja Internet trgovine Elit-Stil d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP NN br. 41/14) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 81. ZZP. Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje ovih uvjeta kupnje.

Prodavatelj:
Elit-Stil d.o.o. Av.Dubrava 169, 10040 Zagreb, OIB: 99276148099

Kupac:
Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini That’so®.

Cijene:
Cijene su izražene u kunama, PDV je uračunat u cijenu. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

ZAŠTITA PODATAKA

Web stranica That’so® Hrvatska je u vlasništvu tvrtke Elit-Stil d.o.o. sav sadržaj kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikone, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke Elit-Stil d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.