Povrat robe, reklamacija, servis

Povrati, zamjene i reklamacije
Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neisprava, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe. Rok za reklamaciju je 24 sata od primitka pošiljke.U nekim slučajevima određene proizvode nije moguće vratiti ako su raspakirani ili korišteni.

Trošak povrata snosi kupac kao i trošak poštarine kod reklamacije. Kupac je u tom slučaju dužan pravilno zapakirati proizvode i njihove ambalaže kako se ne bi oštetile u transportu. Ukoliko prodavač zaprimi oštećene proizvode (sa ambalažom) trošak snosi kupac.

Povrati, zamjene i reklamacije trebaju se unaprijed dogovoriti. Uz povrate, zamjene i reklamacije mora biti priložen račun jer u protivnom prodavač ne uvažava povrat, zamjenu i reklamaciju.

Ukoliko prodavač nije u mogućnosti izvršiti zamjenu ili servis artikla, povrat sredstva biti će izvršen u dogovoru sa kupcem sukladno zakonskom roku od 14 dana (ZZP) nakon što prodavač zaprimi paket.

U slučaju reklamacije, molimo vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.

Servis
Prodavač se obvezuje omogućiti servis uređaja koji su kupljeni u internet trgovini www.thatsohr.com ili osobno u nekoj od poslovnica ELIT-STILA d.o.o. uz obavezno predočenje računa.
Za proizvode pod garancijom, kupac se obvezuje dostaviti uređaj zajedno sa računom i neoštećenom ambalažom na adresu ELIT-STIL d.o.o., Av. Dubrava 169, 10040 Zagreb dostavnom službom ili osobno.
Prodavač se obvezuje za proizvode pod garanijom omogućiti ispravan zamjenski uređaj, ukoliko je u mogućnosti te zamjenskih uređaja ima na stanju. Kupac koji je zaprimio zamjenski uređaj, ukoliko se uređaj ošteti u transport, dužan je prijaviti oštećenje prodavaču. Kupac je također dužan vratiti zamjenski uređaj zajedno sa svim popratnim dijelovima i ambalažom prodavaču isto kako je i zaprimio (neoštećeno i sa zaprimljenom ambalažom). Na ambalažu nije dozvoljeno ljepljenje naljepnica i sličnog.

Garancija se ne priznaje,a kupac snosi trošak servisa:
– ako je kvar nastao višom silom (udar groma, požar, i sl.),
– ako je oštećenje izazvano nepravilnom montažom ili održavanjem,
– ako je mehaničko oštećenje izazvano krivnjom koristnika te postupanje nije prema uputama proizvođača,
– ako je kupac nestručno ili nebrižljivo postupao s proizvodom,
– ako je garancija istekla,
– ako nema priloženog računa.

U slučaju servisa, molimo vas da nas prije vraćanja robe obavijestite elektronskom poštom ili telefonski s opisom problema.