All in one SPF 20 Sport extra dry

All in one SPF 20 Sport extra dry

95,00 kn

SKU: 8057737284908 Kategorija:
  • Opis

All In One SPF 20 Sport Extra Dry

All In One SPF 20 Sport Extra Dry je sprej za sunčanje sa suhim uljem koji kožu ostavlja hidriranom, glatkom i blistavom. Idealan je za ljubitelje sporta koji vježbaju  na otvorenom  i u kontaktu su s prirodom.

BENEFITI:

Na osnovi ulja avokada, ulja jojobe i vitamina E, sprej pomaže u smanjenju slobodnih radikala sprečavanjem fotostarenja kože. Obogaćen uljem Neem koje odbija insekte.

Kontinuirano raspršivanje i višeslojni patent zahvaljujući tehnologiji BOV (bag on Valve), ekološki, bez plina.

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. UVA/UVB -brzo upijajući fotostabilni kemijski filtri koji omogućuju višeslojno nanošenje sprejem (zaštitni filtri širokog spektra posljednje generacije) štite od UVA / UVB bez ostavljanja bijelog učinka na koži.
  2. ULJA AVOKADA I JOJOBE – imaju omekšavajuća i hidratantna svojstva, savršena za suhu, dehidriranu ili zrelu kožu. Pomažu u poboljšanju hidratacije, tonusa i elastičnosti kože.
  3. VITAMIN E- antioksidans koji pomaže u sprečavanju oštećenja kože slobodnim radikalima.
  4. EKSTRAK ULJA NEEM- prirodno ulje ekstrahirano iz indijske biljke nazvane Azadirchta. Miris je posebno neugodan za insekte.

NAČIN KORIŠTENJA:

Nanesite prije izlaganja suncu i neposredno nakon svakog kupanja. Za veću zaštitu od sunca, nanesite proizvod nekoliko puta svakih nekoliko minuta. Raspršite 20 cm od kože kontinuiranim i ujednačenim pokretima za savršeno nanošenje. Za lice nanesite sprej na ruke, a zatim kružnim pokretima raširite po licu.

* SPF: kliničke studije pokazale su da je nakon prvog nanošenja proizvoda zaštita od sunca SPF 20. S drugom aplikacijom, nakon 10 minuta na istom području i pod istim uvjetima, zaštita od sunca je SPF 30. S trećom primjenom , nakon 10 minuta na istoj površini i pod istim uvjetima, zaštita od sunca je SPF 50+.

PAKIRANJE: 100ml

Klikni i pronađi sličan proizvod : All In One SPF 20/30/50 – 100ml