-20%

All in one Tan Accelerator

68,00 kn

SKU: 8057737284861 Kategorija:
  • Opis

All in one Tan Accelerator

All in one Tan Accelerator -je sprej za ubrzavanje preplanulosti koji poboljšava prirodni proces proizvodnje melanina, osiguravajući ravnomjernu i intenzivnu preplanulost kože. Sadrži esenciju vanilije, kokosa i mente.

BENEFITI:

Formula je obogaćena  revolucionarnim bio-kompleksom koji omogućuje intenzivniju i trajniju preplanulost ,te pomaže u smanjenju štete koju uzrokuju sunčeve zrake. Formula sadrži konopljinu vodu, bogatu vitaminima i mineralima koja njeguje i daje mekoću koži. Mentol daje ugodan osjećaj svježine nakon nanošenja.

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. UNIPERTAN- kozmetički kompleks aktivnih sastojaka koji ubrzava  postupak proizvodnje melanina kako bi se postigla prirodna, intenzivnija i dugotrajnija preplanulost.
  2. VODA KONOPLJE- sastojak koji njeguje i ostavlja kožu mekom, bogat Omega 3 i Omega 6 antioksidansima, snažnim anti-ageingom i anti-radikalima.
  3. MENTOL -daje osvježavajući osjećaj na koži nakon nanošenja proizvoda.

NAČIN KORIŠTENJA:

Primjenjuje se jedan ili dva dana prije ili za vrijeme izlaganja suncu. Uvijek prije kreme za sunčanje. Sprej po cijelom tijelu, udaljen 20 cm od kože, kontinuiranim i ujednačenim pokretima za savršenu primjenu. Za lice prvo nanesite sprej na ruke, a zatim ga kružnim pokretima razmažite po licu.

Upozorenje: iznimno zapaljiv aerosol. Ambalaža pod pritiskom: može eksplodirati pri ugrijavanju. Čuvati dalje od otvorenog plamena ili izvora topline. Ne udisati. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 C/ 122 F. Čuvati izvan dohvata djece. Ne koristite za druge potrebe osim ovdje navedenih.

PAKIRANJE:100ml

 

Klikni i pronađi sličan proizvod: All In One – Shower gel 200ml