-30%

ConforTan profesionalni losion 500ml

101,50 kn

SKU: 8057737284588 Kategorije: , ,
  • Opis

ConforTan profesionalni losion 500ml

ConforTan profesionalni losion 500ml je idealan proizvod za primjenu nakon svake vrste tretmana uklanjanja dlaka, bilo da se radi o depilaciji ili uklanjanju dlačica s tretmanima poput lasera. Ovaj losion je napravljen kako bi nježno uklonio ostatke voska nakon depilacije.

Losion ima dvojaki učinak:

1. Trenutno lagano tamnjenje zahvaljujući prirodnom brončanom pigmentu (može se lako ukloniti vodom i sapunom).

2. Lagana preplanulost koja se razvija između 2 i 3 sata nakon nanošenja (za to vrijeme izbjegavajte kontakt s vodom) i traje 2 dana. Nadalje, njegova formulacija bogata je aloe verom, ekstraktom ananasa i vitaminom E koji djeluju umirujuće i hidratantno, smanjujući tako crvenilo i iritaciju.

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. PRIRODNI BRONČANI PIGMENTI –  ne sadrži apsolutno nikakve štetne sastojke za kožu pa je povoljan i za trudnice i dojilje.
  2. DHA sastojak prirodnog porijekla koji jamči postupnu i dugotrajnu preplanulost  bez ikakve štete za kožu. On the go dark prej djeluje na površinski sloj epiderme, dajući svijetlu i intenzivnu boju koja se postupno smanjuje prirodnim pilingom kože ne ostavljajući mrlje. Proizvod je bez eritruloze.
  3. ALOE VERA – od davnina poznata sa svojim umirujućim i djelotvornim svojstvima . Ekstrakt biljke aloe pravo je olakšanje za kožu.
  4. EKSTRAKT ANANASA pomaže povećati obnavljanje stanica. Također ,daje umirujući i hidratantni učinak smanjujući na taj način crvenilo i iritaciju.
  5. MJEŠAVINA ULJA – (kukuruzno ulje i ulje kikirikija, ulje sjemenki suncokreta): pomaže u poboljšanju vlažnosti, tonusa i elastičnosti kože.
  6. VITAMIN E – antioksidans koji pomaže u sprečavanju oštećenja kože.

DHA – 2%

PAKIRANJE: 500ml