Glam body mousse

Glam body mousse

139,00 kn

SKU: 8057737284236 Kategorija:
  • Opis

Glam body mousse

Glam body mousse 150ml  –mousse s hidratantnim učinkom koji daje besprijekornu trenutnu boju (zahvaljujući zlatnom brončanom pigmentu) s prirodnim učinkom koji traje 4 dana (zahvaljujući DHA). Savršeno nakon kupke ili tuširanja i nakon depilacije. Sadrži miris badema, trešnje i vanilije. Glam body mousse 150ml  je pogodan i za lice i tijelo. 

 

BENEFITI:

Trenutni učinak i boja koja se lako uklanja nakon 3-4 dana s pilingom ili pranjem bez ostavljanja mrlja. Nije neugodnog mirisa. Intenzivna trenutna boja koja se razvija nakon 3-4 sata.

AKTIVNI SASTOJCI:

1.KOZMETIČKI BRONZER-mješavina obojenih pigmenata koji se također koriste i u hrani ,stoga je u potpunosti siguran za kožu. Mogu ga koristiti svi pa i trudnice i dojilje.

2.DHA- sastojak biljnog porijekla koji jamči potpunu i dugotrajnu preplanulost. Djeluje na površinski sloj epiderme, dajući  intenzivnu boju koja se postupno smanjuje prirodnim pilingom kože ne ostavljajući mrlje. Proizvod je bez eritruloze.

3.ALOE VERA – od davnina poznata sa svojim umirujućim i djelotvornim svojstvima . Ekstrakt biljke aloe pravo je olakšanje za kožu.

4.PROTEASYLTM-  tensor effect protiv opuštanja kože koji pomaže u očvršćivanju.

NAČIN KORIŠTENJA:

Protresite prije uporabe. Nanesite ga uz pomoć rukavice. Ostavite da se osuši.

PAKIRANJE: 150ml

Klikni i pronađi sličan proizvod:  That’so Piling Rukavica