-15%

Golden Beauty 75ml 3kom

405,45 kn 63,31 53,81 

  • Opis

Golden Beauty 75ml 3kom

Golden Beauty 75ml 3kom je That’so set od tri spreja za nježno samotamnjenje. Hidratantni sprejevi za besprijekorno zdrav i blistav ten. Prirodan izgled koji traje oko 3 dana.

Proizvod dolazi u praktičnom pakiranju u spreju za lakšu aplikaciju.

Koristi se za lice i dekolte, dok ostavlja laganu brončanu boju i hidratizira kožu.

Kod ovog proizvoda boja se razvija 3 do 4 sata nakon nanošenja kad nije preporučljivo da se dođe u doticaj s vodom. Traje od prilike 2 dana.

Zahvaljujući pakiranju u spreju bez plina, That’so jamči ravnomjernu i prirodnu preplanulost bez mrlja.

Vrlo je ugodnog mirisa.

DHA: 4 %

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. PRIRODNI BRONČANI PIGMENTI-  ne sadrži apsolutno nikakve štetne sastojke za kožu pa je povoljan i za trudnice i dojilje.
  2. DHA- sastojak prirodnog porijekla koji jamči postupnu i dugotrajnu preplanulost  bez ikakve štete za kožu. On the go dark prej djeluje na površinski sloj epiderme, dajući svijetlu i intenzivnu boju koja se postupno smanjuje prirodnim pilingom kože ne ostavljajući mrlje. Proizvod je bez eritruloze.
  3. PANTENOL (VITAMIN B5) – biljnog podrijetla – osigurava intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući svojim omekišavajućim i visoko hidratantnim svojstvima. Dubinski regenerira kožu, dajući joj elastičnost i čvrstoću.
  4. HIJALURONSKA KISELINA  – prirodno prisutna u našem tijelu i u najdubljim slojevima kože. Intenzivno vlaži dajući kompaktnost, svjetlinu i elastičnost te vidljivo smanjujući bore i znakove starenja.

KAKO SE KORISTI: Raspršite izravno na kožu kontinuiranim i ujednačenim pokretima, zadržavajući sprej oko 30 cm od kože. Ostavite da se osuši (bez ribanja) ili upotrijebite hladan zrak sušila za kosu za brže rezultate.

NAPOMENA: Prije nanošenja bilo kojeg proizvoda za potamnjivanje iz That’so linije proizvoda, preporučujemo da napravite piling kože s pomoću Tan Extender pilinga. Također, za problematičnu kožu sklonu mrljama i pjegicama, prije upotrebe proizvoda za potamnjivanje preporučuje se nanijeti On the go Light White sprej koji pokriva nesavršenosti na koži.

PAKIRANJE: 3 x 75 ml