Nature Tan Bronze 1L DHA 10%

550,00 kn

SKU: 04050008 Kategorija:
  • Opis

Opis

Nature Tan je  linija That’so proizvoda koja je ekološki orjentirana, prijatelj prirode i VEGAN OK certificirana. Ovaj losion u spreju pruža trenutni prirodan ten na licu i tijelu, bez potrebe za sunčevim zrakama. Nijedna supstanca prisutna u Nature Tan-u nije životinjskog podrijetla, testirana na životinjama ili je naštetila životinji na bilo koji način. Daje trenutni, prirodan, zlatni ten na licu i tijelu. Lagan i brzo upijajući losion u spreju. Daje jednostavnu i prirodnu boju između 3 i 4 sata nakon nanošenja. Dugotrajan efekt savršenog tena traje do 7 dana.

NAČIN KORIŠTENJA:
Nature Tan losion može se nanijeti profesionalni That’so aparatom za sprejanjem (That’so profesionalni aparat i Beauty Espresso).
NANOŠENJE NA LICE: zamolite klijenta da zatvori oči i zadrži dah. Posprejajte lice kontinuiranim i vertikalnim pokretima, zamislite da je lice podijeljeno u 5 vertikalnih dijelova. Sprejanje vrata i dekoltea ide u „V“ pokretima. Kada je nanošenje završeno, osušite kožu sa opcijom sušenja na pištolju aparata. Ponovite postupke dok ne dobijete željeni efekt na koži.
NANOŠENJE NA TIJELO: posprejajte cijelo tijelo kontinuiranim i vertikalnim pokretima za dobivanje jedinstvenog i potpunog rezultata.

1 litra