On the go dark – 3kom

-20%

On the go dark – 3kom

333,60 kn

SKU: 04010001 x 3 Kategorija:

Opis

On the go dark 3kom

On the go dark 3kom-  je sprej za samotamnjenje lica i tijela zahvaljujući prirodno zlatno-brončanom pigmentu koji traje 4 dana, a ima miris badema ,trešnje i vanilije.

BENEFITI:

Sprej je obogaćen Matryxilom koji je odličan u borbi protiv starenja i koji pomaže poboljšati tonus i elastičnost kože. Zahvaljujući inovativnoj pumpici,sprej se raspršuje ravnomjerno po vašoj koži pa jamči preplanulost bez ostataka mrlja. Nije neugodnog mirisa.

AKTIVNI SASTOJCI:

1.PRIRODNI BRONČANI PIGMENTI-  ne sadrži apsolutno nikakve štetne sastojke za kožu pa je povoljan i za trudnice i dojilje.

2.DHA- sastojak prirodnog porijekla koji jamči postupnu i dugotrajnu preplanulost  bez ikakve štete za kožu. On the go dark prej djeluje na površinski sloj epiderme, dajući svijetlu i intenzivnu boju koja se postupno smanjuje prirodnim pilingom kože ne ostavljajući mrlje. Proizvod je bez eritruloze.

3.ALOE VERA- od davnina poznata sa svojim umirujućim i djelotvornim svojstvima . Ekstrakt biljke aloe pravo je olakšanje za kožu.

4.MATRIXYL- pomaže u borbi protiv starenja . Daje elastičnost kože.

NAČIN KORIŠTENJA:

Raspršite izravno na kožu kontinuiranim i ujednačenim pokretima, zadržavajući sprej oko 30 cm od kože. Ostavite da se osuši (bez ribanja) ili upotrijebite fen za brže rezultate.

PAKIRANJE: 125ml

Klikni i pronađi sličan proizvod : On-The-Go Dark – SPECIAL EDITION 75ml

has been added to your cart:
Checkout