On the go extra dark – NEW

On the go extra dark – NEW

169,00 kn

SKU: 04010032 Kategorije: ,

Opis

On the go Extra Dark – NEW

On the go Extra Dark – NEW – je extra tamni sprej za samotamnjenje koji daje intenzivnu preplanulost (zahvaljujući tamnom brončanom pigmentu) koja traje 6 dana .

Koristite ga i za lice i tijelo.

Miris je svjež i nježan .

Boja se razvija unutar 3-4 sata kad ne bi bilo poželjno da dođete  u kontakt s vodom  .

Obogaćen je MatrixylTM oligopeptidom protiv starenja koji pomaže poboljšati tonus i elastičnost kože. Zahvaljujući kontinuiranom raspršivanju, jamči ravnomjernu preplanulost (bez mrlja). Intenzivna boja,bez mrlja i neugodnih mirisa . 

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. PRIRODNI BRONČANI PIGMENTI-  ne sadrži apsolutno nikakve štetne sastojke za kožu pa je povoljan i za trudnice i dojilje.
  2. DHA- sastojak prirodnog porijekla koji jamči postupnu i dugotrajnu preplanulost  bez ikakve štete za kožu. On the go dark sprej djeluje na površinski sloj epiderme, dajući svijetlu i intenzivnu boju koja se postupno smanjuje prirodnim pilingom kože ne ostavljajući mrlje. Proizvod je bez eritruloze.
  3. .ALOE VERA- od davnina poznata sa svojim umirujućim i djelotvornim svojstvima . Ekstrakt biljke aloe pravo je olakšanje za kožu.
  4. MATRIXYL- pomaže u borbi protiv starenja . Daje elastičnost kože.

NAČIN KORIŠTENJA:

Raspršite izravno na kožu kontinuiranim i ujednačenim pokretima, zadržavajući sprej oko 30 cm od kože. Ostavite da se osuši (bez ribanja) ili upotrijebite fen za brže rezultate.

DHA 10%

 

Klikni i pronađi sličan proizvod :  HDtan Sprej 250ml

has been added to your cart:
Checkout