Hot
-30%

On-The-Go Light White

169,00 kn 118,30 kn

Kategorija:
  • Opis

Opis

On The Go Light White 

Losion u spreju koji izjednačava boju kože i revitalizira. Čini površinu kože ujednačenom, svjetlijom i blistavijom odmah nakon primjene. Sadrži aktivne sastojke koji pomažu umanjiti nesavršenosti na koži i obogaćeni su sastojcima za pročišćavanje i protiv zagadjenja koji detoksiciraju kožu za predivan i zdrav izgled svakoga dana. Štiti kožu od štetnih utjecaja UV zraka i hidratizira.
Uputstvo za uporabu : Protresti ambalažu dobro prije svake upotrebe. Sprejati direktno na koži u kontinuiranim i jednakim pokretima, držeći sprej cca 30 cm od kože. Pustiti da se osuši bez utrljavanja ili upotrijebiti fen za brže rezultate. Za održavanje rezultata koristiti svakodnevno. Daje koži visoki sjaj i pokriva nesavršenosti. Pomaže u smanjenu mrlja i pjega na koži; njihova vidljivost postaje manja za 40% nakon mjesec dana korištenja. Čini kožu čistom i mekom.

Prije nanošenja bilo kojeg proizvoda za potamnjivanje iz That’so linije proizvoda, preporuča se napraviti piling kože Tan Extender pilingom. Također, za problematičnu kožu sklonu mrljama i pjegicama, prije proizvoda za potamnjivanje preporuča se nanijeti On the go light white sprej koji pokriva nesavršenosti na koži. 

150 ml