-30%

Promo set HDtan

295,00 kn 206,50 kn

SKU: 04010028 Kategorija:
  • Opis

Opis

HDtan ultra dark losion za tijelo 250ml

Opis:

Losion ima dvostruki učinak:

1.Trenutno daje intenzivnu boju sa Bronzerfektom i ima anti age učinak

2.2-3 sata nakon nanošenja(u to vrijeme izbjegavajte kontakt sa vodom) boja postaje intenzivnija i traje  cca 6 dana.

Ne ostavlja mrlje niti neugodne mirise.

Lako se ispere sa odjeće i kose.

Miris: svijež i glamurozan (fresh&glam)

         Aktivni sastojci:

  • DHA: dobiven iz šećerne trske koji garantira postepeno i dugotrajno tamnjenje, ne uzrokujući pri tome štetu na koži. Losion djeluje na površinskom sloju epiderma, dajući zdravu i odmah vidljivu boju koja se postupno i polako pojačava prirodnim putem ostavljajući kožu bez mrlji. Proizvod je erythrulose-free.
  • brončani hranjivi pigment: odmah vidljiva boja, postignuta zahvaljujući kozmetičkom bronzeru,, mješavini obojenih pigmenata koji se također koriste u prehrambenoj industriji i sigurni su za kožu.
  • aloe vera: dobro poznata još iz antike po svojim svojstvima koji daju mekoću i hidrataciju pa je tako sam ekstrakt aloe-vere odličan za ljudsku kožu, dajući joj mekoću i sjaj zajedno s trenutnim osjećajem svježine.
  • Gransove DMI – molekula dobivena iz kukuruza poboljšava upijanje sastojaka u kožu za bolji učinak i izgled,stabilizira formulu i garantira dugotrajan osunčan ten bez fleka.
  • Matrixyl– jaki anti- age koji pomaže zagladiti bore i poboljšava tonus kože i elastičnost

Piling gel 200ml

Piling gel koji je nezaobilazan kod regularnog tamnjenja. Odličan je prije tretmana samotamnjenja kako bi se koža pripremila i pomaže produljenju boje osiguravajući besprijekoran piling.

Aktivni sastojci:

Ljuskice kokosovog oraha u prahu: prirodni piling, puder od finih smrvljenih ljuskica kokosovog oraga za izrazito nježan piling.

Arginin: garantira internzivan, homogen i dugotrajan rezultat boje.

Olea Europaea (maslinovo ulje): ulje dobiveno iz zrelog ploda masline. Hidratizira kožu i čini je nježnom zahvaljujući svojim posebnim svojstvima.

Opis:

Rukavica za piling i nanošenje boja!

Nova rukavica: sa jedne strane namjenjena za nanošenje boja u spreju ili u pjeni, dok druga strana je namijenjena za piling.