That’so Hydra Protect 1L

45,00  339,05 kn

Kupi proizvod

SKU: 8033712414041 Kategorije: ,
  • Opis

That’so Hydra Protect 1L

That’so Hydra Protect 1L je poseban losion koji zaglađuje i omekšava vašu kožu. Štiti ju od pretjeranog upijanja DHA tijekom procesa samotamnjenja.

KAKO SE KORISTI: Neposredno prije tretmana samotamnjenja nanesite losion na bilo koja suha područja na tijelu. Najviše se koristi na laktovima, koljenima, gležnjevima, šakama i stopalima. 

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. Ulje sjemenki suncokreta, maslinovo ulje i slatko bademovo ulje: njegujuća i hidratantna ulja stvaraju barijeru na vašim suhim dijelovima kože.
  2. Ekstrakt lista Ginko – učinak protiv slobodnih radikala.
  3. Ekstrakt bršljana koristi se u anticelulitnim pripravcima i zbog svog adstringentnog i protuupalnog učinka.
  4. Ekstrakt lista bršljana – ima tonirajuće djelovanje.Ekstrakt bršljana sve se više koristi i u kozmetici. Farmakološke aktivnosti njegovih sastavnica na nekoliko načina pridonose njegovoj djelotvornosti u borbi protiv celulita:

a) saponini, kao prirodni surfaktanti, poboljšavaju limfnu drenažu i pomažu u otapanju lipida, čime ubrzavaju izlučivanje štetnih tvari i nakupljene vode iz stanica;

b) hederagenin djeluje inhibitorno na enzime hijaluronidazu i esterazu čime se povećava sinteza hijaluronske kiseline i elastina u međustaničnom prostoru i poboljšava čvrstoća     potkožnog tkiva;

c) aktivni saponini također štite krvne žile i smanjuju njihovu permeabilnost.

PAKIRANJE: 1L