That’so Pink Angel Mousse 200ml

That’so Pink Angel Mousse 200ml

22,50  169,53 kn

Kupi proizvod

SKU: 8057737284373 Kategorija:
  • Opis

That’so Pink Angel Mousse 200ml

That’so Pink Angel Mousse 200ml je mekana pjena za tijelo. Formulirana da učvrsti i tonizira tijelo iz dana u dan i utegne opuštenu kožu. Ostavlja kožu vrlo mekanom i svilenkastom.

Zahvaljujući posebnim liposomima koji osiguravaju učinkovito prodiranje aktivnih sastojaka ovog proizvoda u dublje slojeve kože, ova pjena djeluje na više razina, učvršćujući, drenirajući i učinkovito smanjujući masne naslage.

Posebna mješavina aktivnih sastojaka, uključujući kofein i karnitin koji stimuliraju drenažu tekućine i olakšavaju metabolilazam od masti.

Daje odličan tretman za mobilizaciju i smanjenje masnih naslaga uz vidljivi efekt.

Ostavlja kožu mekom, nahranjenom i dubinski hidratiziranom, dajući tijelu trenutni sjaj i blistav izgled.

BENEFITI :

Mousse  djeluje na više razina: učvršćuje, isušuje i smanjuje masne nakupine čineći kožu vidljivo zategnutijom, elastičnijom i glatkom . Zlatni puder osvjetljava i daje sjaj koži.

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. LIPOREDUCTYL – posebni  šećer koji osigurava učinkovito prodiranje i transport aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože. Mješavinom različitih sastojaka pomaže u smanjenju masnih naslaga
  2. KAVA I KARNITIN -i graju važnu ulogu potičući izbacivanje toksina  i olakšavajući metabolizam od masti koje su prisutne u metabolizmu.
  3. EKSTRAKT RUSCOA I ESCINE – njihovi aktivni sastojci poboljšavaju cirkulaciju i zdravlje zidova kapilara, s učinkom učvršćivanja i smanjenja.
  4. JOD – lipolitičkog  učinka. Ubrzava stanični metabolički procesa masnog tkiva.
  5. SHEA MASLAC –  dragocjeni omekšavajući, njegujući i regenerirajući biljni maslac. Čini kožu mekom i baršunastom.
  6. ZLATNI PRAH – svijetlo zlatni prah za blistav efekt.

NAČIN KORIŠTENJA: Dobro protresite proizvod prije nanošenja. Nanesite proizvod tako da ga krenete okomito na područje koje želite tretirati. Umasirajte pjenu dok se ne upije.

NAPOMENA: Svakodnevna uporaba omogućuje trajne rezultate! Svakodnevna uporaba omogućuje trajne rezultate.

PAKIRANJE : 200 ml

Možda će vam se također svidjeti…