ŠLJOKICE, šljokice i još šljokica!

ŠLJOKICE, šljokice i još šljokica!

GLOWY GOLD

Dodir ljeta na vašoj koži!

Uz naše svjetlucavo ulje GLOWY GOLD sve će postati glam i sjajno! Otkrijte svoju lijepu kožu, pojačajte njenu boju za zlatni instant efekt. Savršeno za tijelo, lice i kosu.

Naše ulje obogaćeno je konopljinim uljem, sastojkom koji njeguje i daje mekoću vašoj koži, bogatom antioksidansima Omega3 i Omega6, snažnim elementima protiv starenja.

Vaša će koža izgledati trenutačno glamurozno i mekano. Duboko hidratantno djelovanje možemo zahvaliti rižinom ulju (ulje Oryza sativa) koje je bogato vitaminom E i masnim kiselinama koje prodiru u vašu kožu pružajući potpuno i duboku hidrataciju.

Koristimo ZLATNE čestice za postizanje blistavog učinka, trenutnog sjaja i blistavosti vaše kože.

3 jednostavna načina korištenja našeg GLOWY GOLD ulja:

  • Za vašu rutinu šminkanja: savršeno za „završni touch“ radosne boje vaše šminke, prije odlaska na posao ili za savršen noćni izlazak!
  • Kao sredstvo za sjaj i regeneraciju kose: da, ljeto je lijepo ali što je s vašom kosom, suncem i morskom vodom? Suhoća je iza vrata. Nanesite naše ulje uz savjete za kosu, od korijena prema vrhovima! Sterilizirajte kosu, ukrotite kovrče i pojačajte sjaj za zdravu i lijepu kosu.

Pokušajte ga pomiješati s omiljenom kozmetikom i šminkom!

Sve što se temelji na ulju može se lako pomiješati sa GLOW GOLD uljem.

Trebate dodir ljeta sa šljokicama?

GLOWY BRONZE je ono što je za vas napravljeno.

Dodajte malo boje svojoj koži uz sjaj! GLOWY BRONZE sadrži prehrambeni pigment BRONZER koji vam daje trenutačno prirodnu boju tena, mješavinu obojenih pigmenata koji se također koriste  za hranu, potpuno bezopasnih za ljudsku kožu. Savršeno za tijelo i lice!

Naša ulja ne sadrže eritrolozu!

Što je s fenomenalnim mirisom?

Topli i puni miješani miris jasmina i ambera davat će vam ljetne vibracije tijekom cijele godine! Odabrano upravo tako da svoja čula obgrlite odvažnim i gracioznim mirisom, za naše GLOWY bogove i božice.

U naš GLOWY BRONZE dodali smo DHA (2%) za postupnu i dugotrajnu boju. DHA  se ekstrahira iz šećerne trske, djeluje na vanjske slojeve epiderme, daje intenzivnu boju koja se polako povećava nakon nanošenja proizvoda. Potpuno se aktivira nakon 3 sata i traje 48 sati. Nakon aktivacije, intenzitet se postupno smanjuje pilingom kože bez ostavljanja tamnih mrlja na koži.