Sve blagodati konopljinog ulja

Sve blagodati konopljinog ulja

Otkrijte prednosti konopljinog ulja za vašu kožu!

Tijekom pregledavanja društvenih mreža proteklih mjeseci, možda ste čuli za konoplju – biljku koja nije super nova, ali koja je nedavno ušla u kozmetičko polje i koju već obožavamo. U That’so naporno radimo kako bismo ponudili najbolje proizvode s najprirodnijim sastojcima koji su izuzetno dobri za kožu.

Što je konoplja?

Konoplja je biljka koja izgleda poput kanabisa. Zapravo, one imaju isti biljni genom ali ih bitno razlikuje sadržaj THC-a. Ima nevjerojatna svojstva koja će se brinuti o koži i zato smo je odlučili koristiti u našim proizvodima. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni njezinim djelovanjem!

Konopljino ulje dobije se pritiskom na sjeme biljke. Ima izvanredna svojstva. Upravo zato smo se odlučili da ga dodamo u naše proizvode. Ono prodire duboko u kožu i u potpunosti je hrani i hidratizira. To je jedino biljno ulje koje ima savršen omjer Omega 3 i Omega 6.

Ono što je još bitno naglasiti je da do sada nikada i nigdje nije prijavljena niti jedna alergija na sjeme ili protein iz konoplje. Ima ljekovita svojstva i štiti kožu od bakterija i drugih štetnih tvari. Jača prirodnu ravnotežu vaše kože i bori se protiv starenja.

Posebno se preporučuje osobama koje imaju osjetljivu kožu sklonu crvenilu ili suhoći, umornu, za zreli ten sklon borama. Takvoj koži vraća prirodnu vlažnost, pomaže zaustaviti proces starenja, ublažava svrbež i umiruje te ujednačava ten. Pritom ne začepljuje pore, a koža ga vrlo brzo i dobro upija ne ostavlja mastan trag što je odlično za dnevnu i noćnu njegu.

Ovo božanstveno ulje, porijeklom iz ravnica središnje Azije, nezamjenjivo je i za njegu suhe, dehidrirane i oštećene kose. Esencijalne masne kiseline nahranit će vlasi, vitamini će potaknuti rast i učiniti kosu blistavom, a njihova će kombinacija održati zdravlje tjemena, ojačati korijen kose, povećati volumen i učiniti vlasi otpornijima na lomljenje.