Ultra Dark Losion DHA 10% – 1L

73,00  550,02 kn

Kupi proizvod

SKU: 8057737284052 Kategorije: ,
  • Opis

Ultra Dark Losion DHA 10% – 1L

Ultra Dark Losion DHA 10% – 1L je That’so profesionalna boja za samotamnjenje koji daje trenutnu, intenzivnu, zlatnu preplanulost za lice i tijelo bez sunca.

Univerzalna brončana nijansa koja se razvija unutar 4 sata.

Odgovara svim tipovima kože i puti.

Boja traje 7 dana (ovisi o tretiranju kože).

AKTIVNI SASTOJCI:

  1. PRIRODNI BRONČANI PIGMENTI-  ne sadrži apsolutno nikakve štetne sastojke za kožu pa je povoljan i za trudnice i dojilje.
  2. DHA- sastojak prirodnog porijekla koji jamči postupnu i dugotrajnu preplanulost  bez ikakve štete za kožu. On the go dark prej djeluje na površinski sloj epiderme, dajući svijetlu i intenzivnu boju koja se postupno smanjuje prirodnim pilingom kože ne ostavljajući mrlje. Proizvod je bez eritruloze.
  3. ALOE VERA – dobro poznata od davnina zbog svojih umirujućih i hidratantnih svojstava, ekstrakt biljke aloe prava je poslastica za ljudsku kožu, dajući joj mekoću i sjaj uz trenutni osjećaj svježine.
  4. MATRIXYL – snažno sredstvo protiv starenja koje pomaže zaglađivanju bora i poboljšava tonus i elastičnost kože.

Ultra Dark Lotion – može se nanijeti profesionalni That’so aparatom za sprejanjem (Thatso profesionalni aparat i Beauty Espresso).
NANOŠENJE NA LICE: zamolite klijenta da zatvori oči i zadrži dah. Posprejajte lice kontinuiranim i vertikalnim pokretima, zamislite da je lice podijeljeno u 5 vertikalnih dijelova. Sprejanje vrata i dekoltea ide u „V“ pokretima. Kada je nanošenje završeno, osušite kožu s opcijom sušenja na pištolju aparata. Ponovite postupke dok ne dobijete željeni efekt na koži.
NANOŠENJE NA TIJELO: posprejajte cijelo tijelo kontinuiranim i vertikalnim pokretima za dobivanje jedinstvenog i potpunog rezultata.

DHA: 10%

PAKIRANJE: 1L

Možda će vam se također svidjeti…